Skip to content

Over Menkhorst

Menkhorst bestaat al sinds 1976. Een gedreven team van vakmensen zorgt voor een optimaal resultaat en een correcte en just in time oplevering. Door de jaren heen heeft Menkhorst haar betrouwbaarheid, kennis en inzet bewezen, hetgeen blijkt uit het feit dat Menkhorst al jarenlang een vaste klantenkring heeft, bestaande uit gerenommeerde ondernemingen. Met andere woorden: Menkhorst heeft zich ontwikkeld tot een standbouwer van formaat.

Menkhorst Standbouw administratie
Menkhorst Standbouw productie
Team Menkhorst Standbouw Hengelo (gld)
Team Menkhorst Standbouw Hengelo (gld)

Menkhorst staat voor veelzijdigheid

Bij Menkhorst kunt u terecht voor alle afmetingen stands en al uw specifieke wensen en eisen. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor alle mogelijke presentatiemiddelen, of het nu gaat om een balie, een display of een complete presentatiewand. Maar ook het inrichten van bijvoorbeeld een showroom behoort tot de vele mogelijkheden.

Full-service standbouwer

Menkhorst is een full-service standbouwer, wij denken mee met het concept en houden daarbij uw doelstellingen en uw bedrijfsfilosofie, vanaf het ontwerp tot de realisatie, in de gaten. Daarnaast zorgen wij voor het complete logistieke traject. Na afloop van de beurs zorgt Menkhorst voor de demontage en het transport waarbij -indien gewenst- de opslag van uw stand wordt geregeld. Bij een eventuele volgende beurs weet u dat alles tijdig gereed staat.

Back To Top